09 de maig 2009

La diada d'ahir

La diada d'ahir va ser molt estranya. D'una banda, els imbècils dels Arreplegats es treuen el 4de8 de la màniga i tots els ganàpies, que tenen ganes d'arrencar els collons als arreplegats, s'han d'empassar la ira furibunda. Havíem estat a punt de no actuar, però al final el nostre paper va ser prou digne amb dos castells de sis i un Pde5. Tot plegat, però, rocambolesc, perquè totes les pinyes feien pena, eren molt improvisades i poc professionals.

Els AZU sembla que tenien molt i molt ben assajats els castells, fins un punt que em costa d'imaginar. Els seus troncs són un portent de la natura, són una mena de gladiadors dels castells. Un ja no sap què pensar-ne, perquè ahir tenien pinya i tenien tronc i tenien assaig i va ser una actuació immaculada. Felicitats.

Els Ganàpies vem fer el que solem, tot molt precari i amb una mena d'orgull estrany de colla petita. Jo no hi vaig i em costa d'entendre els problemes entre AZU i la resta, però la flaire ja s'endevina.

En fi, ahir els ganàpies no sabien on mirar i els verds treien pit i més ensuperbits que mai cridaven els seus càntics de merda. Dèiem que en aquest país l'únic que rutlla és el Barça, i mira tu, els putus arreplegats també rutllen, macagundéu.